Terug


Over CratexDe persoonlijke veiligheidsproducten van Cratex zijn ontworpen en geproduceerd met grote zorg op het gebied van comfort en veiligheid tijdens diverse activiteiten waar deze genoodzaakt zijn.

Cratex biedt u een divers pakket van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsschoenen, werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, lashandschoenen, stofmaskers en nog vele andere producten.

Al onze producten zijn geschikt voor het dragen tijdens diverse werkzaamheden in en om het huis. Hierbij kunt u denken aan klusjes en verbouwingen, tot het iedere dag dragen op uw werk waar dit soort veiligheidsitems verplicht kunnen zijn. Alle Cratex veiligheidsproducten voldoen aan de strenge Europese wetgeving, zijn CE gekeurd en voldoen daarmee aan de Europese richtlijnen (EU) 2016/425 en 89/686/EEC.

Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze Cratex persoonlijke veiligheidsproducten. Per product vindt u de specifieke eigenschappen hiervan. Het is helaas niet mogelijk om online bestellingen te plaatsen. Voor uw aankopen verwelkomen we u graag in één van onze filialen.

Mocht u na uw bezoek op onze website nog vragen hebben of advies willen inwinnen over de diverse persoonlijke veiligheidsproducten die wij u aanbieden, dan kunt u contact met ons opnemen via info@vancranenbroek.com. Mocht u liever een verkoper willen spreken dan bent u altijd welkom bij één van onze vestigingen waar onze verkopers u graag te woord staan en verder helpen.